Skip links

Rekord i renoveringar väntas 2021

Rekord i renoveringar som väntas hålla i sig under hela 2021!

Renoveringarna fortsatte tydligt att öka även under december och totalt sett har Renoveringsindex stigit med 9,9 procent under 2020 jämfört med föregående år. Renoveringsindex väger samman rotavdraget och SCB:s handelssiffror, vilket summerar ett mått på hur mycket svenskarna renoverar.

Ta del av denna intressanta läsning och årssammanställning för 2020, året då Corona slog till och renoveringarna tog över samt kommentarerna från Mikael Holmstrand, VD för Garageportexperten och initiativtagare till Renoveringsindex.

>> Läs Pressmeddelandet här!

Nytt nummer ute nu!

Mediekanalen som garanterat skapar effekt! Villalivet är ett relevant räckviddsmedia med redaktionella miljöer som gör skillnad. Vi arbetar och brinner för att skapa inspiration kring boendet i villan. Dessa artiklar startar ofta kundresan som våra annonsörer kan dra nytta av. Nu vill vi passa på att hälsa er välkomna till årets andra utgåva av Villalivet där vår chefredaktör haft förmånen till ett samtal med Björn Skifs.

Därutöver har vi som vanligt lyft upp ett antal områden lite extra såsom exempelvis hur man bäst fixar fasaden, inspirerande tips på hur man går från barnrum till tonårshäng, urval av olika mattor, vilket takval skall jag göra, vi presenterar en lathund för villaägarna samt att vi har lite extra fokus på uterum. Naturligtvis har vi som vanligt med några sidor om ekonomi- och trädgårdslivet, områden som alltid uppskattas högt av läsarna.

>> Läs vårt digitala magasin här!

Villalivet presenterar unika uppgifter om Nej Tackarna!

Andelen Nej-Tackare har under de senaste åren stadigt ökat. Som vi nämnde i vårt förra Marknadsbrev så är den andelen 36% av samtliga villaägare. En stor anledning till varför man väljer att sätta upp en ”Nej-Tack”-skylt på sin brevlåda är bland annat att man inte önskar sortera en stor hög reklam som till stora delar inte känns relevant för mottagaren.

Vi valde därför att fråga villaägarna och resultatet visar efter några mätningar, utförda av RAM- Research and Analysis of Media, att detta segment visar på att deras engagemang är större vad gäller både nyttoeffekten samt köpintentionen när de får Villalivet i brevlådan jämfört med de som önskar få reklam. Villalivet är en publikation som når hela vägen fram, även till samtliga ”Nej-Tackare”.

Nu vet vi hur de tänker och hur de agerar.

>> Se mätningen här!

Fler nygamla och nya vänner till Villalivet

Vi vill även i denna utgåva passa på att hälsa några nya och ”nygamla” vänner välkomna till Villalivet och som har flera fina erbjudanden till villaägarna. Detta är bland annat AD Bildelar, Bjelin, Easyserv, Flexbox och Kundkraft.

Nya Partners till Sveriges Mysigaste Hem 2021!

Sveriges förmodligen största tävling, Sveriges Mysigaste Hem som varit en succé arrangeras nu för 4:e året i följd och vi ser fram emot ett fortsatt stort engagemang hos alla Sveriges villaägare. Nu vill vi passa på att hälsa några nya Partners välkomna till att delta i detta sammanhang, nämligen Contura, Melitta, Solhaga och Tylö. Sedan tidigare år har vi glädjen att berätta att Mio och Landshypotek Bank är fortsatt Partners till SMH 2021.

Förra året hade vi nästan 200 000 personer som röstade på några tusen bidrag. När vi presentade alla pristagare, nationella som regionala så fick detta ett fantastiskt genomslag i olika medier såsom SVT, SR P4, lokal- och kvällspress m.fl.

>> Besök tävlingen här!

Missa inte nästa nummer – utgivning inför Påskhelgen

I vårt nästa nummer som kommer ut i vecka 13 så kommer vi att fokusera på allt som har med pool & trädgård att göra. Utöver detta kommer det också att skrivas om olika materialval till uteplatsen, solpaneler och trädgårdsmöbler som är ett måste för villaägarna när säsongen drar igång. 

Deadline för annonsbokning är snart, den 4 mars men vi har fortfarande möjlighet att erbjuda några ytterligare annonsörer plats i tidningen. Kontakta gärna en av våra affärsutvecklare så kan vi hjälpa dig vidare till ett bra upplägg för att ta position i en viktig period.

>> Kontaktuppgifter hittar du här!

Kommentera