Skip links

Välkommen till Villalivets stora Påsknummer!

Villalivet uppmärksammas i “RAM Insight”

Väldigt kul tycker vi och det tål att upprepas! Nämligen att gruppen ”Nej-tack-till-reklam” som ständigt ökar och idag utgör 36% av alla villahushåll i landet enligt PostNord visar upp ett större engagemang både när det gäller nyttoeffekten samt köpintentionen när de får Villalivet i brevlådan jämfört med de som önskar att få reklam.

Det tycker både RAM och vi är klart intressant och väl värt att lyfta fram igen då det är en unik mätning som stärker Villalivet som en viktig och relevant kommunikationskanal.

RAM – Research and Analysis of Media är ett undersökningsföretag som mäter och gör analyser av reklam och redaktionellt innehåll för medieföretag, mediekonsulter och annonsörer.

Välkommen till Villalivets stora Påsknummer!

Nu börjar det bli full fart hos landets villaägare. Vårens och sommarens projekt skall planeras och genomföras samtidigt som allt tyder på att det blir ännu ett år av hemmabygge.

Hemmet har fått en viktigare roll för oss alla. En underbar tid väntar och man blir väl mottaglig för tips och inspiration.

I denna veckan delas en ny fullspäckad utgåva av Villalivet ut!

>> Läs vårt digitala magasin här!

Villalivets majnummer – utgivning inför Kristi himmelsfärd!

Nästa nummer som delas ut i vecka 18 blir ännu en perfekt utgåva i tiden för våra kunder och samarbetspartners att kommunicera inför en stor fixarhelg till en stor och viktig målgrupp som investerar mer än någonsin i sina egna boenden. Vill även ditt företag ta position och synas i detta sammanhang och stärka försäljningsvolymerna så finns det fortfarande möjlighet till detta då vi har deadline för annonsmaterial den 7 april.

Team Villalivet önskar Glad Påsk!

Vi närmar oss en av våra stora högtider, Påsken som innebär några dagars extra ledighet för dem flesta. Vi i team Villalivet önskar dig en riktigt Glad Påsk, hoppas du får tid att ta det lite lugnt, kanske fixa i trädgården och att solen skiner på dig!

Kommentera