Skip links

Effektiv

Direktreklam

Kreativ

Idé & layout

Modernt

Butiksmaterial

Innovativt

Digitaltryck

Tryck och Distribution

Med mer än 20 års erfarenhet inom Media så erbjuder Media Gruppen det mesta inom grafisk produktion. Vi har specialiserat oss inom segment där vi är extra slagkraftiga så som DR, katalog, butiksskyltning, kampanjhantering och förpackning / display.

Vi har ett djup och en bredd som är svår att slå, tveka inte att ta kontakt med oss för att få förslag på smarta och kostnadseffektiva lösningar.

Logotyp
Direktreklam
Broschyr
Produktkatalog
Idé & Design

Vi hjälper dig hela vägen från idé till design

Behöver du hjälp tidigt i processen med att skapa en idé, utveckla ett redan befintligt projekt eller att bara förnya ditt företag. Våra grafiska formgivare hjälper dig med allt detta.

Kontakta oss

Direktreklam

Vår nischade DR-produktion erbjuder ert företag slagkraftiga koncept som sparar både tid och pengar. Våra olika trycktekniker ger oss möjligheter att på ett ekonomiskt och tekniskt bra sätt producera just dina önskemål, allt från massutskicket till det lyxiga lokala utskicket, adresserat eller oadresserat. Butikskedjor med många butiker, unika påtryck och komplexa leveranser trivs alla hos oss.

En katalog eller ett återkommande magasin eller kundtidningar? Vi hanterar era produkter på bästa sätt och hjälper er till rätt lösning. Broschyrer, affischer, flyers, foldrar, produktkataloger, böcker, vykort, visitkort, är ett axplock av vad vi kan producera. Inga upplagor är för små eller för stora.

Oavsett trycksak eller kampanjtyp kan vi alltid krydda den med någon typ av förädling, ÅF-påtryck, stansning, etikettering, lack, limförslutning, oblatering, pick and place, kuvertering, inplastning och adressering är bara ett axplock av alla de möjligheter som finns att välja mellan.

Vi har verktygen för att hantera era kampanjer. Ni väljer hur mycket butikerna själva eller marknadsavdelningen ska sköta, vi har plattformen för enkel hantering av DR-bokning, ÅF-hantering och POS-material. Butikerna blir mer delaktiga i era kampanjer, med rätt material och till rätt målgrupp.

Har du frågor om Direktreklam?distribution?katalog?förpackning?