Skip links

Årets första utgåva och nyheter från Villalivet

Välkomna till årets första utgåva av Villalivet

Välkomna till årets första utgåva av Villalivet. Det känns väldigt inspirerande att vara igång på riktigt med det första av 8 stycken fullmatade utgåvor under 2021 och då vi nu äntligen går in i ett nytt spännande år med stor tillförsikt. Som villaägare har vi investerat och renoverat våra hem kanske mer än någonsin under förra året och som det ser ut så kommer denna trenden att fortsätta även i år.

Vill man kommunicera och ta action till denna viktiga målgrupp så hjälper vi gärna till med att se över olika möjligheter till samarbete.

I detta nummer har vi som vanligt lyft upp ett antal områden lite extra såsom exempelvis smarta energitips, våtrumsguide för badrummet, det goda livet, möbeltrender 2021, träna hemma, spartips för barnen och särskilt roligt är det att lyfta fram vår premiär för motorlivet som vi tidigare har berättat om.

>> Läs vårt digitala magasin här!

Premiär för Motorlivet

I början av december så berättade vi för er om en ny satsning för att öka läsvärdet ytterligare för alla Sveriges villaägare, nämligen att Villalivet tar Motorlivet till sitt hjärta.

Vår vision är att hela tiden sträva efter att utveckla det redaktionella innehållet och vårt koncept utifrån att ge läsarna mer inspiration och nyttoeffekt i sitt vardagliga villaliv.

Vi vet att bilen och allting som sätts i förbindelse till ägandet av denna finns det väldigt stort intresse för, särskilt hos villaägarna. Därav denna satsning som ni kan ta del av i första utgåvan då vi har vår premiär för Motorlivet.

>> Besök motorlivet här!

Nu även med klickbara annonser

Nytt för första utgåvan i år av Villalivet är att alla annonser i den digitala versionen är klickbara till respektive hemsida.

– Detta är ett betydande mervärde till våra kunder som vi i dagsläget inte tar något betalt för utan det ingår som en extra service, – säger Jonas Natt och Dag, Villalivets affärsutvecklingschef.

Nya siffror från PostNord – andelen ”Nej Tackare” ökar igen!

Vi har nyligen tagit del av färska siffror från PostNord om att andelen som tackar Nej till reklam ökar.

Ett genomsnitt på 36% av landets alla villahushåll tackar idag Nej till reklam vilket innebär att Villalivet blir än mer relevant och viktig för de företag som vill kommunicera till alla Sveriges villaägare!

SMH 2021 är nu igång!

Sveriges förmodligen största tävling, Sveriges Mysigaste Hem som varit en succé arrangeras nu för 4:e året i följd och vi ser fram emot ett fortsatt stort engagemang hos alla Sveriges villaägare.

Förra året hade vi nästan 200 000 personer som röstade på några tusen bidrag. När vi presentade alla pristagare, nationella som regionala så fick detta ett fantastiskt genomslag i olika medier såsom SVT, SR P4, lokal- och kvällspress m.fl.

I samband med detta skyltfönster så erbjuds några av våra kunder exklusiv medverkan som Partner till SMH inom sitt segment. Detta innebär medverkan i all marknadsföring, såväl print som digitalt.

>> Besök förtävlingen här!

Missa inte nästa nummer – utgivning första veckan i mars

I vårt nästa nummer som utkommer i vecka 9 så kommer vi att smygstarta våren med trädgårdslivet. Vi kommer också att ha fokus på uterum & renovera ute. Dessutom kopplar vi på fasadrenovering och invändigt tittar vi på från barnrum till tonårshäng.

Deadline för annonsbokning är 3 februari och vi har fortfarande möjlighet att erbjuda några ytterligare annonsörer plats i tidningen. Kontakta gärna en av våra affärsutvecklare så kan vi hjälpa dig vidare

>> Kontaktuppgifter hittar du här!

Kommentera