Skip links

Ny RAM-mätning visar på höga nivåer!

Sensommarutgåvan med höstupptakt!

En utgåva som bjuder läsarna på härlig höstinspiration med bl.a hur vi gör hus och trädgård redo för vintern, hur man förnyar köket med byggnadsantikvarien Erika Åberg tillika programledare i SVT, nyheter till badrummet samt hur man badar sig frisk med bastu och kalla bad.

Därutöver bjuder vi på en liten kaffeskola och som vanligt Matlivet med Dennis Säwström som denna gången presenterar en till säsongen passande fisk och skaldjursgryta.

Vi kan också konstatera att våra läsare fortsätter att planera för och genomföra nya projekt under hösten och vintern samt 2023.

Läs tidningen här >>

Undersökning visar fortsatt hög renoveringsvilja hos villaägarna!

Efter ännu en räckviddsmätning med RAM-Research and Analysis of Media på Villalivets septemberutgåva kan vi konstatera att magasinet levererar fortsatt starka rapporter och värden utifrån läsare och hur man agerar efter att ha tagit del av det aktuella numret.

Särskilt kul är det i ljuset av den tid vi just nu upplever med ökad osäkerhet men som inte får genomslag i utfallet där vi kan se att intresset och viljan hos villaägarna är fortsatt stort om att fortsätta investera i sitt egna hem och boende. I det aktuella numret kan vi konstatera fortsatt stor observation (räckvidd) på 72% där vi attraherar ungefär lika många kvinnor som män och de som ha läst mest av hela det aktuella numret är ålderskategorin, 30-54 år. Hela 78% planerar för kommande renoverings- och byggprojekt i sitt hushåll inom det närmaste året.

Ackumulerat investeringsnivåerna så blir det mycket stora pengar det handlar om, sammantaget. Att så många som 11% av läsarna har genomfört köp och 26% säger sig komma att köpa är fantastiska tal omvandlat till individer.

Villalivet lägger grunden till effekt och ökad försäljning. Sammanställningen visar på en räckvidd i målgruppen på cirka 2,9 miljoner personer och nästan 2,2 miljoner läsare i septemberutgåvan och därutöver drygt 240 000 som har noterat och kommer att läsa. Fantastiska tal som vi är väldigt stolta över.

Läs hela RAM-mätningen här! >>

Starka tal hos Nej Tackarna!

I senaste RAM-mätningen kan vi även konstatera att de som har Nej Tack till reklam upplever både något större nytta av Villalivet och innehar något högre köpintention än de som accepterar ODR i brevlådan och har Ja Tack till reklam.

Informationen om Nej Tackarna är mycket viktig då denna målgrupp utgör 37% av alla villahushåll enligt PostNord och ökar hela tiden. Villalivet tillför därför en väldigt stor köpkraft hos alla de som tackar Nej till reklam, vilket vi är unika med.

Detta är ett attraktivt segment som ligger till grund för en viktig och allt större del av marknaden och som är svår att nå på annat sätt.

Se grafen här! >>

I vårt nästa nummer – årets sista

I vecka 44 den 1-3 november delas årets sista utgåva ut av Villalivet. Vi fokuserar bland annat på Renovera inne, Smarta hem. Sovrum och Golv. Vi presenterar dessutom vinnaren av Sveriges Mysigaste Hem 2022.

Deadline för annonsbokning är på torsdag den 6 oktober och för annonsmaterial fredag förmiddag den 7 oktober – det finns fortfarande möjlighet att komma med.

Med detta önskar vi dig en trevlig läsning med nya numret och en fortsatt skön höst! 🍂🍃🍁

Kommentera