Skip links

Villalivets första Digitala magasin

Välkommen till Villalivets första Digitala magasin!

Villalivet släpper nu en helt digital tidning fulladdad med inspirerande och kreativt innehåll för villaägare. Det första digitala magasinet är en stor Sommarspecial innehållande interaktiva och klickbara artiklar med massa gör det själv projekt. Naturligtvis gäller detta även för våra annonsörer som har ett flertal fina erbjudanden med klickbara länkar som tar läsaren vidare till en trevlig shoppingupplevelse.

Eftersom vårt magasin är digitalt så lever den länge liksom samtliga redaktionella artiklar och annonser. Allt innehåll blir SEO-optimerat och alla som prenumererar på Villalivets nyhetsbrev, besöker hemsidan och följer Villalivets sociala medier får direkt tillgång till digitala magasinet.

Läs den här!

Mottagarmakt – viktig rapport från PostNord och Kantar Sifo

Mottagarmakt är en undersökning som PostNord tar fram varje år i samarbete med Kantar Sifo där man mäter hur konsumenter vill ta emot reklam respektive affärskommunikation och vad som händer efter att informationen har levererats. Mätningarna har pågått länge, mer än ett decennium. Några intressanta saker att lyfta fram från Mottagarmakt 2022 är bland annat att de allra flesta personer i undersökningen tar hand om sin post varje vardag.

I genomsnitt tar 71% hand om sin post en given vardag. Motsvarande siffra för helgen är endast 18%. Hela 76% tar del av den kommunikation som kommer i postlådan samma dag som den delas ut. Trycksaker i brevlådan fungerar bäst när innehållet ska förmedla förtroende, vara lättöverskådlig, fånga mottagarens uppmärksamhet samt få dem att känns sig uppskattade som kund och att den ska leda till handling. Print gör att det är lättare för annonsörer att fånga mottagarens uppmärksamhet eftersom personen är fokuserad på tidningen, broschyren eller magasinet som läses i lugn och ro.

Hela 88% uppmärksammar en annons i en tidning mot 38% i en digital annons. Man lägger i snitt 2,8 sekunder på en tidningsannons mot 1,5 sekunder digitalt.

För mer information angående Mottagarmakt 2021 – kontakta vår annonsavdelning.

Vi hälsar ett par nya och någon nygammal vän välkomna till Villalivet!

Vi vill även i denna utgåva passa på att hälsa några nya och nygamla vänner vänner välkomna till Villalivet och som har flera fina erbjudanden till villaägarna. Detta är bland annat ABB Power Grids, Markslöjd och Nordhem.

Det lönar sig att investera i relevanta digitala kanaler

Vi vill slå ett slag för våra digitala produkter och tjänster som är utmärkta komplement till vårt printmedia. Många av våra kunder väljer idag att kommunicera i en relevant miljö och få ihop helheten på bästa sätt. 

Läs mer här!

Sveriges Mysigaste Hem har kommit halvvägs

Vår populära tävling drar fortfarande många deltagare och det är inte så konstigt när upplägget är så enkelt! Nu har vi kommit halvvägs och tävlingen löper som vanligt över sommaren, det är aldrig försent att anmäla sig.

Allt man behöver göra är att ta ett par bilder och ladda upp dem på tävlingssidan.

Besök tävlingen här!

Team Villalivet önskar en härlig sommar!

Vårt nästa nummer som kommer ut i vecka 36. Här har vi bland annat ett stort tema med Värme & Energi där vi också har fokus på Fönster & Dörrar. Deadline för annonsbokning är den 3 augusti. Då första utgåvan efter sommaren alltid är väldigt populär så brukar den bli fullbokad före semestern.

Ett tips till dig som vill säkra plats och utrymme! Tveka inte att ta kontakt med oss för att diskutera lösningar. Vi hjälper dig gärna att hitta den mixen som ger bäst effekt för just dig.

Vi gör alltid vårt yttersta för att bära fram ert varumärkeslöfte i en miljö som är noga utvald av inspirerande artiklar och med rätt balans av relevanta annonsörer. Med detta önskar vi dig en trevlig läsning med vårt första digitala premiärnummer och en riktigt skön sommar! 🇸🇪 ☀️

Kommentera