Skip links

Välkommen till Villalivets sköna majnummer!

Därför är traditionella medier lika viktiga som de alltid varit

I Carin Fredlunds analys på Market så säger hon bland annat: ”Breda traditionella medier som tv, utomhus och printannonsering är precis lika viktiga som alltid.”

Teamen Binet/Field brukar rekommendera en fördelning på 60 procent långsiktigt varumärkesbyggande kommunikation och 40 procent kortsiktig aktivering. För att bygga långsiktigt starka varumärken gäller det att kommunicera brett.

Det gäller att varumärket ligger nära ytan i konsumenternas medvetande för att bli valbar, inte minst nu när så mycket handel sker på nätet.

Läs hela artikeln här: https://www.market.se/asikter/analys/darfor-ar-reklamen-livsviktig-aven-om-den-inte-ger-klirr-i-kassan-direkt/

Läs Villalivets sköna majnummer!

Nu börjar det bli full fart hos landets villaägare. Vårens och sommarens projekt skall planeras och genomföras samtidigt som allt tyder på att det blir ännu ett år av hemmabygge. Hemmet har fått en viktigare roll för oss alla. Aldrig förr har vi väl spenderat så enormt många månader, veckor, dagar och timmar innan för väggarna av vårt eget hem?

Under de senaste årens pandemi har de många timmar som vi spenderat i hemmet gjort att allt fler blivit mer och mer intresserade av renovering av detsamma.

En underbar tid väntar och man blir väl mottaglig för tips och inspiration. I denna veckan delas en ny fullspäckad utgåva av Villalivet ut! Läs vårt digitala magasin här..

Läs hela tidningen här!

Vi hälsar en ny vän välkommen till Villalivet!

I dessa grilltider så hälsar vi en ny vän välkommen till Villalivet Weber. För Weber är en grill nämligen så mycket mer än en grill – den är en samlingspunkt för oförglömliga upplevelser.

Sveriges Mysigaste Hem laddat med över 225 000 kr i prisvärde

Vår populära tävling drar fortfarande många deltagare och det är inte så konstigt när upplägget är så enkelt! Allt man behöver göra är att ta ett par bilder och ladda upp dem på tävlingssidan.

I år tävlar vi bland annat ut en superhärlig ångdusch från Tylö och ett presentkort laddat med 50 000 kr på Mio… och mycket mer.

Besök tävlingen här!a

Team Villalivet önskar en härlig vår!

Vi på Villalivet önskar dig några sköna dagar med fint väder, inspirerande och rogivande fixande i trädgården! Samtidigt så hoppas vi att du får en trevlig läsning av nya numret och en riktigt skön vår! ☀️

Kommentera