Skip links

Villalivet ny partner till HBK

Villalivet sponsrar HBK och ungdomsverksamheten

Strålande nyheter! Äntligen har vi haft möjligheten att presentera vi är ny partner till Halmstads BK. Med stolthet kan vi meddela att vi kommer att synas på båda representationslags dräkter. 

Utöver dräktreklamen kommer vi även att vara en riktigt bra injektion i Halmstads affärsnätverk Stigs Vänner. 

– Tack för mycket bra samtal Fredrik Lindblad och Villalivet. Vi ses fram emot kommande år tillsammans med Er, säger Kristoffer Pressfeldt, säljare i HBK.

– Vi skapar effekt! Vi har en decennie-lång relation med alla villahushåll i Sverige. Villalivet är det enda medie där du når alla Sveriges villaägare i brevlådan enskilt under reklamfria vardagar med PostNord. Ett unikt sätt att få alla villaägares fulla uppmärksamhet och komma nära dem, menar Fredrik Lindblad på Villalivet, och fortsätter.

– Det är med stolthet och glädje för Villalivet att stödja HBK som klubblag men samtidigt kunna bidra till HBKs ungdomsverksamhet för både flickor och pojkar och deras framtida utveckling inom fotbollen. Ungdomarna är vår framtid och med vårt stöd till ungdomsverksamheten kommer klubbens förutsättningar att utveckla detta stärkas för framtiden. Ett engagemang i HBK:s nätverk ser Villalivet som en självklarhet alltifrån det professionella, sociala samt det sportsliga, säger Fredrik Lindblad avslutningsvis.

Kommentera