Skip links

Unik räckviddsmätning i realtid på Villalivets läsare!

Villalivet förfinar och kvalitetssäkrar räckvidd & läsning med ny metodik i samarbete med RAM

I ett unikt samarbete med RAM så kommer Villalivet under 2020 att realisera en utvecklad och trovärdig metod för att mäta räckvidd och läsning för en lågfrekvent gratistidskrift. Metoden innebär att mäta räckvidden i direkt anslutning till distributionen av tidskriften och göra det med den aktuella tidskriftens framsida som visningsmaterial. I varje utgåva.

Dessutom kommer RAM att mäta både enligt frekvens och recency-metoder – allt för att få kontroll över skaleffekter och skillnader mellan metoderna. Vi hoppas givetvis att denna nya sofistikerade och noggranna metod ska ge mer information och större kunskaper kring hur Villalivet tas emot, läses och skapar effekter.

Välkommen till Villalivets andra utgåva 2020

Mediekanalen som garanterat skapar effekt. Villalivet är ett relevant räckviddsmedia med redaktionella miljöer som gör skillnad. Vi arbetar och brinner för att skapa inspiration kring boendet i villan. Dessa artiklar startar ofta kundresan som våra annonsörer kan dra nytta av.

I vårt marsnummer fortsätter vi resan Sveriges största inspirationstävling för hem, inredning & trädgård. I detta nummer träffar vi 3:e pristagaren där vi får följa och se hur just dom har valt att inreda sitt hem. Vi navigerar i ”Bolundaren”, den nya formen av Attefallshus som får ett nytt regelverk i mars månad. Vi bygger trädäck, renoverar tak och får en inblick i det goda livet av och med Lisa Lemke.

Det senaste om Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård 2020

Sveriges förmodligen största tävling, Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård som varit en succé arrangeras nu för 3:e året i följd och vi ser fram emot ett fortsatt stort engagemang hos alla Sveriges villaägare.

Förra året hade vi nästan 200 000 personer som röstade på några tusen bidrag. När vi presentade alla pristagare, nationella som regionala så fick detta ett fantastiskt genomslag i olika medier såsom SVT, SR P4, lokal- och kvällspress m.fl.

Besök gärna tävlingen på smh.villalivet.se

Missa inte nästa nummer – utgivning veckan före Påskhelgen

I vårt nästa nummer som kommer ut den 1 april har vi ett stort tema för växthus samt att vi har en poolguide samtidigt som vi lyfter fram utemöbler för det kommande terasslivet samt att vi gör hembesök hos Katarina Wern Beckmans designhögskola och mycket mer.

Deadline för annonsbokning är den 4 mars och ert tryckfärdiga annonsmaterial behöver vi senast den 5 mars. Vi går nu in i en viktig period för våra kunder då det är högsäsong för villaägarna där det görs stora investeringar i säsongen och att kommunicera säsong

Besök oss gärna på villalivet.se

Kommentera