Skip links

Nytt spännande Affärsområde hos Villalivet

Nytt spännande Affärsområde hos Villalivet

Efter en smygstart på ett år så går vi nu ut mer brett till våra kunder med vårt nya affärsområde som innebär att vi kan erbjuda trycksaksproduktion till mkt kostnadseffektiva priser via vårt tryckeri som är Europas största oberoende kommersiella offsettryckeriverksamhet med huvudkontor i London.

Media Gruppen/Villalivet specialiserar sig på att tryckta produktioner med höga volymer, såsom tidskrifter, kataloger, bilagor, broschyrer, kundtidningar, ADR och ODR, inklusive kuvertering.

Vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar och gör det redan idag vad gäller sådan produktion och vi äger hela tryckprocessen från ax till limpa vilket innebär att ni endast skickar tryckfärdiga pdf:er.

Därefter ombesörjer vi distributionen i hela Norden vilket innebär PostNord i Sverige samt våra nordiska Partners; Bring i Norge, SSM Distribution samt villatidningen Suomela i Finland och slutligen FK Distribution i Danmark. Vi vet att vi kan göra skillnad för våra kunder.

Hör av er så finner vi även ett kostnadseffektivt upplägg för ert företag!

Här kan du läsa Villalivets oktobernummer

En utgåva som bjuder på härlig höstinspiration med reportage om köksdrömmar och hur du kan investera i din egen hälsa genom wellness hemma, Marie “Husdrömmar Sicilien” som pratar om entreprenörsanda och ger oss flera trädgårdstips.

Ta del av en fullspäckad tidning med en skön blandning av inspirerande artiklar likväl som våra relevanta kunders marknadsföring & kampanjer.

Läs hela tidningen här!

Villalivet säkrar pappersvolymer för 2022 i rådande situation!

Som alla blivit medvetna om som hanterar trycksaker och ger ut olika former av tidningar och magasin så har nedstängningen av ett antal pappersbruk under den senaste perioden inneburit kraftigt ökade papperspriser och därtill även begränsningar om att kunna leverera önskvärda volymer från kunder.

Detta blir en stor utmaning i flera led och då är det viktigt från oss på Villalivet att upplysa om att vi har säkerställt pappersvolymerna för nästa år vad gäller både inlage- och omslagspapper men också till de av våra kunder som önskar köra bilagor i vår tidning – som vi kan trycka och distribuera.

Mottagarmakt från PostNord – Viktigt!

Mottagarmakt är en rapport som PostNord tar fram i samarbete med Kantar Sifo där man mäter hur konsumenter vill ta emot reklam respektive affärskommunikation och vad som händer efter att informationen har levererats.

Några intressanta saker att lyfta fram är bland annat att 76% tar del av den kommunikation som kommer i postlådan samma dag som den delas ut. Trycksaker i brevlådan fungerar bäst när informationen ska fånga mottagarens uppmärksamhet, ska få dem att känns sig uppskattade som kund och att den ska leda till handling.

Vidare anser man att det fångar uppmärksamheten, känns förtroendeingivande, ger bra intryck av avsändaren, lättöverskådligt och går att spara. Postlådan är en stark kanal för att nå många olika typer av mottagare; functionals, leaders, observers.

Kommunikation i postlådan leder till internetsökningar, sex av tio söker mer information på nätet. Kvinnor vill få inspiration och planera medans män vill känna sig informerade och uppdaterade.

För mer information angående Mottagarmakt 2021 – kontakta vår annonsavdelning.

I vårt nästa nummer – årets sista

I vecka 44 delas årets sista utgåva ut av Villalivet. Vi fokuserar bland annat på Renovera inne, Smarta hem och Sovrum. Vi presenterar dessutom vinnaren av Sveriges Mysigaste Hem 2021. Deadline för annonsbokning är den 9 oktober och det finns fortfarande möjlighet att komma med.

Tveka inte att ta kontakt med oss för att diskutera lösningar. Vi hjälper dig gärna att hitta den mixen som ger bäst effekt för just dig. Vi gör alltid vårt yttersta för att bära fram ert varumärkeslöfte i en miljö som är noga utvald av inspirerande artiklar och med rätt balans av relevanta annonsörer.

Med detta önskar vi dig en trevlig läsning med nya numret och en fortsatt skön höst! 🍂🍃🍁

Kommentera