Skip links

Nytt nummer ute nu – Full fart för villaägarna

Nytt nummer ute nu

Nu är det full fart i trädgården då årets projekt skall färdigställas och drömmar skall förverkligas.

Villalivet får tydliga signaler från bygg och trädgårdsbranschen som går bättre än någonsin. Det beror bland annat på att vi tillbringar mer och mer tid runt våra hem vilket i sin tur öppnar upp för aktörer som adresserar villaägarna.

>> Läs tidningen här!

Premiär – Villashoppen med starka erbjudanden

Här hittar man snygga och praktiska prylar med hög kvalité som både underlättar och förskönar livet hemma. Shoppen bidrar till att förenkla din vardag.

Vi väljer ut smarta, nyttiga och vackra produkter inom kategorierna hus & hem, trädgård och fritid. Allt vi väljer ut är av hög kvalité och välkända varumärken.

>> Besök shoppen här!

Staffan Hultén: ”Covid-19 förändrar och förnyar synen på medier”

Vår konsumtion av media förändras i dessa tider och vi får flera signaler på att starka tryckta medier får utökad kraft.

Vi har också mer tid att konsumera media och i takt med att en del annonsörer har valt att pausa sin marknadsföring finns det möjligheter att ta andelar då bruset är lägre och share of voice blir högre.

Läs Dagens Media artikel här: https://www.dagensmedia.se/medier/dagspress/staffan-hulten-covid-19-forandrar-och-fornyar-synen-pa-medier/

Sveriges mysigaste Hem & Trädgård

Villalivet driver Sveriges största inredningstävling ”Sveriges mysigaste hem och trädgård” och vi är nu mitt uppe i 2020 års upplaga.

Vi har fått många härliga tävlingsbidrag och juryn har redan valt ut Sverigefinalister samtidigt som läsarna röstar fram vinnare per region som också kan nå Sverigefinalen.

Vi går in i den viktiga slutfasen under hösten och det finns även möjligheter för annonsörer att vara med i slutspurten och såklart också inför 2021.

Tveka ej att höra av er.

>> Besök Sveriges Mysigaste Hem här!

Missa inte nästa nummer – utgivning i Juni

I vårt nästa nummer som kommer ut den 2-3 juni har vi stor sommarspecial och Gör Det Själv tema. Dessutom så behandlar vi ämnet: Säkerhet.

Deadline för annonsbokning är imorgon den 7:e maj klockan 14:00 6 april och ert tryckfärdiga annonsmaterial behöver vi senast klockan 16:00.

>> Kontakta oss här!

Kommentera