Skip links

Välkommen till Villalivets juniutgåva!

Villalivet satsar vidare – och hälsar nya medarbetare välkomna!

Vi har glädjen att presentera flera nya kolleger på Villalivet. Det är Jenny Ludvigsson som går in som rikssäljare, Daniel Lövstedt och Linda Andersson blir ansvariga för den digitala försäljningen och Lillebil Hansson är vår nya traffic & säljsupport, något av spindeln i nätet mellan redaktion, försäljning och marknad.

Vi hälsar er varmt välkomna till teamet och lycka till!

Välkommen till Villalivets juniutgåva!

Detta är första halvårets sista utgåva som nyligen delats ut till alla Sveriges villaägare exklusivt i deras brevlådor den 2-3 juni i en tid då vi har fått sommar i hela Sverige och då många köpbeslut tas inför midsommar och semester.

Det är en utgåva som lever länge, cirka en tredjedel av Villalivets läsare sparar tidningen till nästa utgåva dimper ner i postlådan vilket innebär att att annonsörerna får lång kommunikationstid med våra läsare!

Villalivets juniummer är fullmatad med sommarglädje. Vi ger tips och inspiration för lite fler projekt. Vi fokuserar på saker man kan göra med sten och olika GDS-projekt

med trämaterial. Vi uppdaterar också våra läsare med hur man skyddar sig mot inbrottstjuvar, sommarboostar gräsmattan och tips om om 7 sköna ”hemesterpärlor”.

Ta också del av våra relevanta kunders marknadsföring & kampanjer. Och mycket, mycket annat..!

Klicka på denna länken som tar er till den digitala tidningen! 

Gör-det-själv-trenden kommer fortsätta!

Det menar SEB Equity Research i en nyligen gjord analys. Och än viktigare är att vi kan utgå från att konsumenterna sannolik kommer att fortsätta i sina hem under nästa år samtidigt som de spenderar mindre på utlandsresor”, skriver SEB vidare, enligt Dagens Industri.

Hans Tjärnström, Presschef på Svensk Handel uttryckte nyligen ” Många handelsområden har det tufft, men vinnare är företagen inom bygg-, järn-, pool- och trädgårdssegmenten.

Fler nygamla vänner till Villalivet

Vi vill även i denna utgåva passa på att hälsa några ”nygamla” vänner välkomna till Villalivet och som har fina erbjudanden till villaägarna. Detta är bland annat ByggMax, Elitfönster På Plats, Landshypotek Bank, Mockfjärds Fönster samt ÖoB.

I vårt nästa nummer som kommer ut den 3 september har vi bland annat ett stort tema med Värme & Energi där vi också har fokus på Fönster & Dörrar.

Deadline för annonsbokning är den 4 augusti och ert tryckfärdiga annonsmaterial behöver vi senast den 7 augusti. Då första utgåvan efter sommaren alltid är väldigt populär så brukar den bli fullbokad före semestern. Ett tips till dig som vill säkra plats och utrymme!

Tveka inte att ta kontakt med oss för att diskutera lösningar. Vi hjälper dig gärna att hitta den mixen som ger bäst effekt för just dig. Vi gör alltid vårt yttersta för att bära fram ert varumärkeslöfte i en miljö som är noga utvald av inspirerande artiklar och med rätt balans av relevanta annonsörer.

Med detta önskar vi dig en trevlig läsning med nya numret, Glad Nationaldag och en riktigt skön sommar! 🇸🇪 ☀️

Kommentera