Skip links

Medieplan klar för 2021, vinnaren av SMH&T och Villalivet bland vinnarna

Rykande färsk Medieplan för 2021 finns nu ute på marknaden

För er kommande kampanjplanering inför nästa år så finner du all tänkbar info i Villalivets Medieplan. Print, riks, regionalt, digitalt och partnerskap samt några röster på vår Annonsera-sida på villalivet.se. Vår medieplan skall spegla det unika med Villalivet, det vill säga – inspirerar och starta processer hos våra läsare och leverera resultat för våra annonsörer! Viktiga framgångsfaktor sedan starten 2008.

En annan viktig faktor är att Villalivet kommer vara det enda rikstäckande villamagasin som delas ut under 2021 med en periodicitet om 8 st nummer med start i vecka 5. Vi möter kundernas efterfrågan om en exklusiv utdelning i de mest konsumtionsstarka perioderna. Utdelad av Postnord på reklamfria dagar.

Missa inte möjligheten till att säkerställa unika placeringar. Våra special- och premiumplaceringar såsom Super Impact på framsidan, omslagen, vingar, flikar och bilagor som vi har stor efterfrågan på – har nu börjats bokas på!

Här kan du läsa om vinnaren till Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård 2020

Välkommen till massor av läsning i Villalivets novembernummer. Äntligen är Sveriges mysigaste tävling avgjord. Vinnaren blev Mira Niemi som här bjuder in oss till sitt härliga hem vid Snäcksjön utanför Uppsala.

Samtidigt vill vi passa på att tacka våra Huvudpartners Mio, Landshypotek Bank och Willab Garden.

Vi har även en sovrumsspecial med massor av tips och idéer och så presenterar vår fantastiska matkreatör Lisa Lemke – Det goda livet! Läs även om trenden som bara växer – Smarta hem och också om ”så bör du tänka på lampor” som är ett ”lysande” inslag i denna utgåva. Och mycket mer.

Läs vår digitala version här!

DAGENS MEDIA: Här är vinnarna i mediebranschen – bolagen med högst marginal

Hand Made Media, Nent Group Radio, TV4 och Förlaget Villaliv är några av vinnarna med högst rörelsemarginal i mediebranschen förra året. Läs intervjun med Villalivets VD, Fredrik Lindblad här!

Ser fram emot ett fortsatt givande samarbete 2021

Nu önskar vi på Villalivet en fortsatt härlig höst och ser fram emot ett givande och framgångsrikt samarbete tillsammans med er under 2021! Nu har tidningen uppehåll till vecka 5 och då med fokus på värme & energi, fönster & dörrar samt kök & badrum! Men vår digitala effekt och räckvidd är bokningsbar alla dagar i veckan! Ett viktigt och bra komplement för våra kunder.

Kommentera