Skip links

Hösten är här med ett nytt nummer från Villalivet

Här kan du läsa Villalivets oktobernummer!

En utgåva som bjuder läsarna på bl.a hur vi gör hus och trädgård redo för vintern, att välja rätt bänkskiva till köket, rätt med retro är hett och hur man kan förnya hemma med microcement. Därutöver träffar vi skådespelaren och regissören Morgan Alling som berättar om sin premiär inför föreställningen “Moulin Rouge! The Musical” och hur han kopplar av i huset från den hektiska jobbtillvaron. Och mycket mera..

Villalivets bolåneexpert Catharina Åbjörnsson Lindgren ger också tips på hur vi ska tänka kring vår ekonomi när vi nu går in i höstmånaderna.

Läs tidningen här! >>

Villaägarnas uppmaning till annonsörerna!

I ett debattinlägg som nyligen gjordes på Dagens Media av Villaägarnas förbundsjurist Lena Södersten så uppmanar hon företag om att stanna upp och fundera på hur man vill bli uppfattad och i vilket sammanhang man kommunicerar sitt varumärke. Där riktar hon sig till annonsörer och mediebyråer att stoppa annonseringen på söktjänster som Ratsit, MrKoll och Hitta. Här kan ni läsa vad hon anger för skäl.

Foto: Pressbild/Villaägarnas Riksförbund

Läs mer här! >>

Vi hälsar en ny vän välkommen till Villalivet!

Motonets verksamhet startade 1990 och är ett stort familjeägt företag med 40 varuhus i Finland och ett i Estland. Under 2023 etablerar man sig också i Sverige med en nätbutik och ett varuhus.

Nu är deras ambition att expandera och växa på den svenska marknaden med att skapa något nytt och öppna upp många varuhus. Produktsortimentet på varuhusen är brett med bra varumärken och man riktar sig till aktiva entusiaster av alla slag från hemmafixare och friluftsfolk till motorister och cyklister.

Se annons här >>

Slutspurt i Sveriges Mysigaste Hem 2023

Finalen är igång och tusentals bidrag har blivit 25, alltså de med flest röster under kvalet. Dessutom är alla räkneverk nollställda vilket innebär att samtliga deltar med samma förutsättningar.

I år tävlar vi ut priser för ca 225 000 kr där bland annat vinnaren vinner en otrolig ångdusch från Tylö, presentkort på 50 000 kr från Mio och en hemlig present från Landshypotek Bank.

Besök tävlingen här >>

Två nummer kvar i år, vecka 44 & 47

Nästa nummer som delas ut i vecka 44 handlar om hur vi renoverar inne i höst och i den sista utgåvan med utgivning vecka 47 är det fokus på allt som händer under Black Week.

Tveka inte att ta kontakt med oss för att diskutera lösningar. Vi hjälper dig gärna att hitta den mixen som ger bäst effekt för just dig. Vi gör alltid vårt yttersta för att bära fram ert varumärkeslöfte i en miljö som är noga utvald av inspirerande artiklar och med rätt balans av relevanta annonsörer.

Med detta önskar vi dig en trevlig läsning med nya numret och en fortsatt skön höst! 🍃 🍂 🍁

Kontakta oss här!

Kommentera