Skip links

Årets andra Villalivet ute nu

Här kan du läsa nya numret av Villalivet – Jubileumsåret 2023! 

Välkomna till årets andra utgåva av Villalivet. Det är nu det händer då planeringen drar igång hos villaägarna inför sitt nästa husprojekt.

Under hösten genomförde RAM en undersökning på vår läsarpanel och där framgick att hela 78% planerade nästa byggprojekt inom 6-12 månader och att finansieringen till största del skulle ske genom sparade medel (73%) så vill man nå alla dessa villaägare så kan vi erbjuda vår kanal att nå denna målgrupp för att upprätthålla försäljningsnivåer och ta marknadsandelar.

I detta nummer hälsar vi på hemma hos Anders och Johanna Lind Bagge som just nu är aktuella i SVT:s Underdogs. I reportaget får vi ta del av deras planer att återskapa och förvalta Rastaborgs Slott från 1600-talet som de flyttade in i under hösten tillsammans med sina fem hundar och en katt.

Därutöver kan ni ta del av vår Huskalender, tips av Robert Levisson på Bauhaus om vad som gäller inom trallvärlden just nu för alla dem som planerar att bygga altan under våren och i sommar.

Vi presenterar Villalivets årliga prisjämförelse för uterum men även en test för luftrenare, Gustav Jonsson, jurist på Konsumenternas Försäkringsbyrå reder ut begreppen inom försäkringsdjungeln och som vanligt får vi det senaste inom ekonomilivet samt matlivet.

Läs hela tidningen här! >>

Många fördelar välja relevant räckviddsmedia print

Villalivet har under sina 15 år på marknaden levererat starka försäljningsframgångar för många företag, både varumärken men även detaljister och byggvaruhus. Villalivet har förmågan att snabbt förändra våra kunders situation påtagligt där vår kanal gör tydlig skillnad och med rätt budskap och innehåll från annonsören kan vi medverka till starka resultat. 

Vi har engagerade läsare som agerar efter att ha tagit del av våra kunders kommunikation och vi når samtliga villaägare i Sverige. Det utgör en viktig grund för en betydande respons på sin medieinvestering och bra ROI. Villalivet är ett mycket kostnadseffektivt media där via har ca 2,2 miljoner intresserade läsare i varje utgåva som också innebär att man som kund bygger sitt varumärke starkare till målgruppen och stärker relationen för att bli valbar. Vårt budskap här och nu är: Gasa när andra bromsar, de som satsar stort – vinner stort!

För mer info om hur vi kan hjälpa ert företag, ta del av vår Medieplan här!

Vi vill också passa på att påminna om den undersökning som genomfördes för en tid sedan av Novus på uppdrag av Sveriges Annonsörer som visade på att tryckt reklam uppfattas som mest trovärdig och pålitlig, framför allt den i papperstidningar och allra helst i kombination med brevlådan.

Nu är Sveriges Mysigaste Hem 2023 igång!

Sveriges förmodligen största tävling, Sveriges Mysigaste Hem som varit en succé arrangeras nu för 6.e året i följd och vi ser fram emot ett fortsatt stort engagemang hos alla Sveriges villaägare. Förra året hade vi över 130 000 personer som röstade på flera tusen bidrag. När vi presenterade de tre vinnarna så fick det ett som vanligt stort genomslag i olika medier såsom SVT, SR P4, lokal- och kvällspress m.fl.

Det finns fortfarande möjlighet att bli Exklusiv Partner inom er kategori och under ett helt år synas i all marknadsföring som görs av Villalivet i print och digitala kanaler men även radioreklam har förekommit.

Besök gärna tävlingen på smh.villalivet.se

Kontakta oss så berättar vi vad det innebär att bli Exklusiv Partner till Sveriges Mysigaste Hem 2023!

>> Läs mer här: annonsera.villalivet.se/sveriges-mysigaste-hem

Vi hälsar våra nya och nygamla vänner varmt välkomna till Villalivet

Vi vill i denna utgåva passa på att hälsa ett par nya och  “nygamla” vänner välkomna tillbaka till Villalivet och som har fina erbjudanden till villaägarna.

Missa inte nästa nummer – utgivning i vecka 14

I vårt nästa nummer som delas ut exklusivt av PostNord med start den 4 april inför den stora Påskhelgen så kommer vi att ha fokus på pool, trädgård och utemöbler.

Deadline för annonsbokning och material är den 16 mars så vi har fortfarande möjlighet att erbjuda några ytterligare annonsörer plats i tidningen.

Kontakta oss här för mer information:https://annonsera.villalivet.se/kontakt/

Kommentera