Skip links

Välkommen till Villalivets septemberutgåva!

Fullmatad med härlig läsning!

Första höstutgåvan delades ut exklusivt till Sveriges alla villaägare den 1-2 september och nu drar en viktig period igång då många köpbeslut tas inför kommande hemmaprojekt. Villalivets septembernummer är fullmatat med härlig läsning där vi bland annat träffar den kände tv-kocken Tareq Taylor men även Lisa Lemke som bjuder på sina tankar kring mat- och matglädje. Vi går även lite närmare in på vad man bör känna till om fönster, vi har en värmeguide och berättar om vad som gäller för homestyling.

Hur man fixar och förnyar sitt hemmakontor samt visar på olika dörrnyheter, spartips och höstpyssel i trädgården med Anni Jähde.

Ta också del av våra relevanta kunders marknadsföring & kampanjer. Och mycket, mycket annat..!

Klicka på länken som tar er till den digitala tidningen, här. 

Slutspurt i Sveriges Mysigaste Hem & Trädgård 2020

Finalen är igång och tusentals bidrag har blivit 96, fyra från varje region (23 regioner) och fyra direktfinalister. Dessutom är alla räkneverk nollställda vilket innebär att samtliga deltar med samma förutsättningar. I år tävlar vi ut priser för ca 350 000 kr där bland annat vinnaren vinner ett otroligt växthus från Willab Garden, presentkort på 50 000 kr från MIO och inredningsdetaljer från Landshypotek Bank.

Alla som röstar har också chans att vinna fina priser! Sista dagen att rösta är den 12:e september och vinnarna publiceras i vår novemberutgåva. Vi räknar med stor uppmärksamhet i dagspress och media, likt fjolåren.

Redan nu är vi i full gång med planeringen av Sveriges mysigaste hem & trädgård 2021 – vi du bli en partner av vår kommande tävling? Kontakta vår försäljnings- och marknadschef Jonas Natt och Dag för mer information.

Fler nygamla och nya vänner till Villalivet

Vi vill även i denna utgåva passa på att hälsa några ”nygamla” vänner och nya vänner välkomna till Villalivet som har fina erbjudanden till villaägarna. Detta är bland annat Bosch Värmepumpar, Contura, Elon, Doowin & Electrolux Home.

Villalivet slår nya rekord – över 2,3 miljoner läsare!

Magasinet Villalivet har under 2020 tillsammans med ett 40-tal andra tidningar valt att gå in i ett unikt samarbete med det etablerade och för mediebranschen välkända analys- och undersökningsföretaget RAM – Research and Analysis of Media.

Samtidigt som flera magasin och dagstidningar tappar läsare så går Villalivet mot strömmen och ökar läsandet i målgruppen – det vill säga alla Sveriges villaägare. Det visar de senaste siffrorna från RAM*.

Det gör Villalivet till Sveriges överlägset största villatidning, enligt denna mätmetodik, säger försäljnings- och marknadschef Jonas Natt och Dag.

Därutöver visar det sig att drygt 300 000 personer säger att de kommer att läsa Villalivet, vilket innebär att tidningen uppfattas som värdefull och att den sparas av villaägaren.

Slutsatsen man kan dra efter 4 utförda räckviddsmätningar är att både observationen av magasinet och genomläsningen, uppvisar höga och jämna nivåer. Villalivet har stabila och uppmärksamma läsare, säger Staffan Hultén VD & Grundare för RAM Group.

Läs hela pressreleasen här!

I vårt nästa nummer

I vårt nästa nummer som kommer ut den 6 oktober har vi bland annat ett stort tema med Kök & Badrum samt fokus på Vardagsrum.

Deadline för annonsbokning är den 9 september och ert tryckfärdiga annonsmaterial behöver vi senast den 10 september.

Tveka inte att ta kontakt med oss för att diskutera lösningar. Vi hjälper dig gärna att hitta den mixen som ger bäst effekt för just dig. Vi gör alltid vårt yttersta för att bära fram ert varumärkeslöfte i en miljö som är noga utvald av inspirerande artiklar och med rätt balans av relevanta annonsörer.

Med detta önskar vi dig en tarevlig läsning med nya numret och en härlig höst som vi nu går till mötes!

Kommentera