Skip links

Regional Mediesäljare – Print

Är du en framgångsrik säljare och vill fortsätta din karriär på Sveriges största tidning med starka digitala tjänster och produkter i en utvecklande och spännande miljö?

Det går bra för Villalivet och vår tillväxt fortsätter, därför söker vi dig som vill vara en del av vår fortsatta utveckling på den expansiva hus- och hemmarknaden.

Nu stärker vi teamet med ytterligare Rikssäljare som vill vara med på våra fortsatta satsningar där vi idag har ett mycket starkt erbjudande, både print och digitalt.

Med vår printprodukt har vi en räckvidd på ca 2,9 miljoner människor varav 2,3 miljoner läser magasinet. På villalivet.se når du 3,6 miljoner villaägare som söker inspiration, ofta inför en planerad renovering eller annan investering i hemmet. Allt vi gör på webben är relevant för livet i villa, vi har 87% organisk trafik på sidan och 70% av alla villaägare besöker oss minst en gång om året.

Din profil

Att kunna ta egna initiativ och att man är resultat- och målinriktad är delar som präglar hela verksamheten. Villalivet är indelad i 25 olika regionala marknader.

De regionala marknaderna är viktiga för tidningen och bolaget ser en stor tillväxtmöjlighet där. Att vara mediesäljare på Villalivet innebär att du bearbetar regionskunder per telefon.

Vi ser gärna att du har förståelse för hur mediebranschen fungerar. Det viktigaste är dock ett stort engagemang och ett genuint intresse för försäljning och en stark vilja att göra affärer.

För rätt person finns det bra möjligheter och förutsättningar till goda förtjänstmöjligheter. Är det dig vi beskriver? Välkommen med en ansökan!

Vårt kontor ligger centralt och nära tågstationen!

Arbetsort

Villalivet sitter i nya, fräscha och moderna lokaler nära tågstationen i centrala Halmstad. Om du har frågor gällande tjänsten kontakta Oscar Sjöstedt på 0733-21 31 64. Urval görs löpande och anställning kommer att ske när vi har hittat rätt personer.

Om arbetsgivaren

Villalivet är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige tillsammans med en onlineplattform där anpassade lösningar hjälper kunder till att få bra effekt för sina medieinvesteringar.
Bolaget omsätter ca 80 miljoner kronor.

Tanken med Villalivet är att på ett varmt och personligt sätt ge tips, råd och inspiration som gör villalivet bättre, billigare och bekvämare.

Förlaget har sedan starten 2009 vuxit organiskt med god lönsamhet.

Sök här

Skicka din ansökan (CV och Personligt brev) till [email protected]

Kommentera