Skip links

Regionala Affärsutvecklare

Är du en driven och strukturerad säljare med stort sinne för affärer? Triggas du av framgång och utveckling? Perfekt – då skall du definitivt fortsätta läsa om tjänsten som Regional Affärsutvecklare på Villalivet i Halmstad.

Om Villalivet

Villalivet är sedan starten 2008 Sveriges största villatidning som delas ut gratis till samtliga villahushåll i Sverige. Affärsidén är att med relevanta annonsörer och innehåll, leverera kvalitativt och utbildande content till såväl sina kunder som läsare. Resultatet – Ett bolag i framkant med stark säljkultur som levererar Sveriges största villatidning med åtta utgivningar per år, både i digital och tryckt form. Imponerande eller hur!

Dina arbetsuppgifter

Som Regional Affärsutvecklare har du ett ansvarsområde och det är din region. Denna ska du med stort säljfokus, vinnarmentalitet och kreativitet bearbeta främst via telefon. Du arbetar strukturerat med såväl kortsiktiga som långsiktiga affärer och du ansvarar för hela säljprocessen, ”från ax till limpa”. Kort och gott, jakten på affärer är vad din energi ska läggas på och viljan att stänga affärer ska prägla din dag.

Kriterier för tjänsten

  • Du har tidigare erfarenhet av uppsökande telefonförsäljning mot företag.
  • Du är nyfiken, lättlärd och tar gärna egna initiativ.
  • Du är kundfokuserad och har känsla för service.
  • Du älskar att göra affärer men även kicken det ger med ännu en nöjd kund.
  • Du är en tävlingsinriktad teamplayer.

Vårt kontor ligger centralt och nära tågstationen!

Lön och villkor

Vi söker dig som älskar högt tempo och nya utmaningar samt har viljan, glöden och målsättningen att bli framgångsrik inom försäljning. Har du tidigare erfarenhet från medieförsäljning eller marknadsföring är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle samt ambitionen att växa och utvecklas tillsammans med bolaget.

Förutom möjligheten att arbeta i en inspirerande miljö erbjuder man fast lön och provision. Övriga villkor innefattar såväl friskvårdsbidrag som pensionsavsättningar och arbetstiderna är vanliga kontorstider, måndag till fredag 08.00-17.00.

Sök här

Kommentera