Skip links

Nationell affärsutvecklare

Är DU den vi söker och vill DU göra skillnad för Sveriges största villatidning?

Har du som mål att bli bäst inom medieförsäljning och vill göra skillnad för både dig och kunderna genom framgångsrika affärer? Triggas du av framgång och utveckling? Då har du hittat rätt! Villalivet söker sin nästa nationella affärsutvecklare. Ett bolag i framkant som levererar Sveriges största villatidning.

Om tjänsten

Som Nationell Affärsutvecklare kommer du bearbeta kunder i hela Sverige och erbjuda Villalivets hela produktportfölj från tryckt media till digitalt. Arbetsdagarna innefattar både kortsiktiga såväl som långsiktiga affärer och du bearbetar ständigt nya kunder. Du kommer även hantera och utveckla en hel del befintliga kunder, där din uppgift blir att skapa nya kreativa lösningar för kunden. Rollen innefattar ansvar för hela säljprocessen där du arbetar produktivt och ser affärsmöjligheter precis överallt.

Med en vinnarmentalitet och stark inriktning på att skapa kundrelationer och bra affärer får du en intressant och rolig roll att utvecklas i!

Här blir du också en del av ett team där alla jobbar för att nå ett mål: leverera sälj och kundnöjdhet i toppklass! Vi säljer inte bara annonser i Sveriges största villatidning, utan ett helt koncept. Det innebär såklart ett stort ansvar, men du arbetar tillsammans i ett härligt gäng likasinnade kollegor som boostar varandra. Dessutom är vi ständigt i ett expansivt skede, vilket medför många spännande utmaningar.

Förutom möjligheten att arbeta i en inspirerande och motiverande miljö erbjuder vi en trygg grundlön och bra finansiella villkor där du varje dag har möjlighet att påverka din lön via provision. Bolaget erbjuder mycket bra förmåner.

Arbetstiderna är flexibla beroende på möten och resande men vi utgår ifrån kontorstider, måndag till fredag 08.00-17.00.

Ett av våra kontor ligger centralt och nära tågstationen i Halmstad!

Placering

Villalivet sitter i nya, fräscha och moderna lokaler centralt i Halmstad. Vi ger också möjligheten till placering i Helsingborg!

Om arbetsgivaren

Villalivet är sedan starten 2008 Sveriges största villatidning som delas ut gratis till samtliga villahushåll i Sverige. Affärsidén är att med relevanta annonsörer och innehåll, leverera kvalitativt och utbildande content till såväl sina kunder som läsare.

Resultatet – Ett bolag i framkant med stark säljkultur som levererar Sveriges största villatidning med åtta utgivningar per år, både i digital och tryckt form. Imponerande eller hur!

Är du den vi söker?

Vill du bli en del av vårt vinnande team? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Kontakt via e-post: joakim.axelsson@villalivet.se

Kommentera