Skip links

Nationell affärsutvecklare

Vill du göra skillnad för Sveriges största villatidning? Villalivet söker Nationella Affärsutvecklare!

Har du som mål att bli bäst inom medieförsäljning och vill göra skillnad för både dig och kunderna genom framgångsrika affärer? Triggas du av framgång och utveckling? Då har du hittat rätt! Villalivet söker sin nästa nationella affärsutvecklare. Ett bolag i framkant som levererar Sveriges största villatidning.

Om tjänsten

Som Nationell Affärsutvecklare kommer du bearbeta kunder i hela Sverige och erbjuda Villalivets hela produktportfölj från tryckt media till digitalt. Arbetsdagarna innefattar både kortsiktiga såväl som långsiktiga affärer och du bearbetar ständigt nya kunder. Du kommer även hantera och utveckla en hel del befintliga kunder, där din uppgift blir att skapa nya kreativa lösningar för kunden. Rollen innefattar ansvar för hela säljprocessen där du arbetar produktivt och ser affärsmöjligheter precis överallt.

Med en vinnarmentalitet och stark inriktning på att skapa kundrelationer och bra affärer får du en intressant och rolig roll att utvecklas i!

Här blir du också en del av ett team där alla jobbar för att nå ett mål: leverera sälj och kundnöjdhet i toppklass! Vi säljer inte bara annonser i Sveriges största villatidning, utan ett helt koncept. Det innebär såklart ett stort ansvar, men du arbetar tillsammans ett härligt gäng likasinnade kollegor som boostar varandra. Dessutom är vi ständigt i ett expansivt skede, vilket medför många spännande utmaningar.

Förutom möjligheten att arbeta i en inspirerande och motiverande miljö erbjuder vi en trygg grundlön och bra finansiella villkor där du varje dag har möjlighet att påverka din lön via provision. Utöver det erbjuds du friskvårdsbidrag, tjänstebil och pensionsavsättningar.

Arbetstiderna är flexibla beroende på möten och resande men vi utgår ifrån kontorstider, måndag till fredag 08.00-17.00.

Din profil

Älskar du att göra affärer och får du en kick av att göra kunder nöjda? Då vill vi höra från dig!

Vi tror att du är en person med höga ambitioner som vill utvecklas och ha roligt tillsammans med oss. Du drivs av att skapa affärer och försäljning och som person är du nytänkande, affärsmässig och har både motor och målbild med dig i ditt jobb. Eftersom rollen som affärsutvecklare många gånger handlar om att skapa förtroende i flera led ser vi även att du är lyhörd, nyfiken och kundfokuserad. Då tror vi att du kommer skapa goda resultat hos oss.

Tack vare din tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning på fält mot företag vet du precis vad som funkar. Dina kunder blir därför uppslukande av ditt säljande engagemang. Du är expert på att få kunderna att känna sig viktiga, eftersom du har en finkänsla för goda affärer med 2 vinnande parter.

Varje ny affär innebär en vinst med teamet. Vi hoppas att nästa gång får vi fira vinsten med dig!

Ett av våra kontor ligger centralt och nära tågstationen i Halmstad!

Vad säger våra medarbetare?

Vår kollega, Filip, som arbetar som affärsutvecklare, berättar kort om sin tjänst och varför han trivs så bra hos oss på Villalivet:

“Som affärsutvecklare på Villalivet driver jag försäljning och utvecklar relationer med kunder inom den region jag ansvarar för – något som passar mig otroligt bra eftersom jag brinner för sälj. Att få arbeta i en miljö där jag utmanar mig själv men samtidigt tillsammans med ett sammansvetsat team är otroligt lärorikt och roligt. Jag brukar likna det med lagidrott – alla måste prestera på individnivå men laget måste alltid arbeta tillsammans. Det är, förutom att skapa de bästa lösningarna för mina kunder, det som i slutet av dagen gör att jag trivs som fisken i vattnet och det gör.”

Filips kollega instämmer och berättar vad hon tycker är roligt med tjänsten:

“Tidningen Villalivet har ett gott renommé och man får göra affärer med företag över hela Sverige, vilket gör jobbet spännande och utmanande. Det krävs att man gillar att prata med människor och skapa relationer över telefon, att man är envis och uthållig, och gör man det är detta ett väldigt roligt jobb. Tidningen utvecklas ständigt med nya idéer och utmaningar samt har en enorm drivkraft som smittar av sig på personalen. Man känner sig viktig och behövd – alla bidrar på sitt sätt. Ett bra team som tillsammans också har interna tävlingar och går på AW:s, julbord och kickoffs´.”

Arbetsort

Villalivet sitter i nya, fräscha och moderna lokaler nära tågstationen i centrala Halmstad. Vi ger också möjligheten till placering i Helsingborg!

Om arbetsgivaren

Villalivet är sedan starten 2008 Sveriges största villatidning som delas ut gratis till samtliga villahushåll i Sverige. Affärsidén är att med relevanta annonsörer och innehåll, leverera kvalitativt och utbildande content till såväl sina kunder som läsare.

Resultatet – Ett bolag i framkant med stark säljkultur som levererar Sveriges största villatidning med åtta utgivningar per år, både i digital och tryckt form. Imponerande eller hur!

Sök här

Vill du bli en del av vårt vinnande team? Tveka inte att skicka in din ansökan!

 

Kommentera