Skip links

Digital Affärsutvecklare

Stoppa pressarna! Är du redo att kavla upp ärmarna och göra karriär inom mediebranschen? Då har vi tjänsten för dig! Vi är nu på jakt efter fler säljfokuserade Digitala Affärsutvecklare till Villalivet i Halmstad.

Om Villalivet

Villalivet är sedan starten 2008 Sveriges största villatidning som delas ut gratis till samtliga villahushåll i Sverige. Affärsidén är att med relevanta annonsörer och innehåll, leverera kvalitativt och utbildande content till såväl sina kunder som läsare. Resultatet – Ett bolag i framkant med stark säljkultur som levererar Sveriges största villatidning med åtta utgivningar per år, både i digital och tryckt form. Imponerande eller hur!

Dina arbetsuppgifter

Som Digital Affärsutvecklare använder du ihärdigt ditt viktigaste verktyg, telefonen, för att leta efter nya ingångar och omvandlar kalla samtal till varma. Med stort säljfokus bearbetar du alltså potentiella kunder för att erbjuda samtliga av Villalivets digitala tjänster. Du kommer tillsammans med ett innesäljarteam, vara experten inom företagets online-verksamhet där stor vikt läggs vid seriositet och kundrelationer. Kunderna du kommer bearbeta är såväl nya som befintliga och din uppgift är att skräddarsy en digital lösning för varje unik kund.

Kriterier för tjänsten

  • Du har tidigare erfarenhet av uppsökande telefonförsäljning mot företag.
  • Du är nyfiken, lättlärd och tar gärna egna initiativ.
  • Du är kundfokuserad och har känsla för service.
  • Du älskar att göra affärer men även kicken det ger med ännu en nöjd kund.
  • Du är en tävlingsinriktad teamplayer.

Vårt kontor ligger centralt och nära tågstationen!

Lön och villkor

Vi söker dig som älskar högt tempo och nya utmaningar samt har viljan, glöden och målsättningen att bli framgångsrik inom försäljning. Har du tidigare erfarenhet från digital medieförsäljning eller marknadsföring är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle samt ambitionen att växa och utvecklas tillsammans med bolaget.

Förutom möjligheten att arbeta i en inspirerande miljö erbjuder man fast lön och provision. Övriga villkor innefattar såväl friskvårdsbidrag som pensionsavsättningar och arbetstiderna är vanliga kontorstider, måndag till fredag 08.00-17.00.

Sök här

Kommentera