Skip links

Digital Mediesäljare

Det går bra för Villalivet och vår tillväxt fortsätter, därför söker vi dig som vill vara en del av vår fortsatta utveckling på den expansiva hus- och hemmarknaden.

Nu stärker vi teamet med Digitala Mediesäljare som vill vara med på våra digitala satsningar där vi idag har ett mycket starkt erbjudande. På villalivet.se når du 3,6 miljoner villaägare som söker inspiration, ofta inför en planerad renovering eller annan investering i hemmet. Allt vi gör på webben är relevant för livet i villa, vi har 87% organisk trafik på sidan och 70% av alla villaägare besöker oss minst en gång om året.

Dina arbetsuppgifter består av försäljning med olika lösningar för vår online-verksamhet där du kommer att ha ett eget budgetansvar mot uppsatta mål. Du kommer att ingå i ett team med lång erfarenhet från mediebranschen.

Din profil

För att lyckas tror vi att du har ett genuint intresse för utveckling och försäljning och en fördel är om du har erfarenhet av digital medieförsäljning och kan visa upp ett bra track record fina resultat från uppsökande försäljning. Vi tror också att du har en djup förståelse för tekniken och är genuint intresserad av webbens utveckling.

De främsta egenskaperna för jobbet är att du har ett stort personligt driv och snabbt greppar nya möjligheter. Andra viktiga egenskaper som behövs är ödmjukhet, kreativitet, entusiastisk, affärsmässighet samt förmågan att lyssna. För rätt person finns det bra möjligheter och förutsättningar till goda förtjänstmöjligheter. Är det dig vi beskriver? Välkommen med en ansökan.

Vårt kontor ligger centralt och nära tågstationen!

Arbetsort

Villalivet sitter i nya, fräscha och moderna lokaler nära tågstationen i centrala Halmstad. Om du har frågor gällande tjänsten kontakta Oscar Sjöstedt, på 0733-21 31 64. Urval görs löpande och anställning kommer att ske när vi har hittat rätt personer.

Om arbetsgivaren

Villalivet är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige tillsammans med en onlineplattform där anpassade lösningar hjälper kunder till att få bra effekt för sina medieinvesteringar.
Bolaget omsätter ca 80 miljoner kronor.

Tanken med Villalivet är att på ett varmt och personligt sätt ge tips, råd och inspiration som gör villalivet bättre, billigare och bekvämare.

Förlaget har sedan starten 2009 vuxit organiskt med god lönsamhet.

Sök här

Skicka din ansökan (CV och Personligt brev) till [email protected]

Kommentera